Wednesday, March 7, 2012

Alkuviikko on mennyt rauhallisissa merkeissä suunnitellen "Chumphon-projektia" ja tutustuessa myös Jannen toiseen 'toimipisteeseen' Erika's Land & Houseen jossa myydään ja vuokrataan taloja ja tontteja. Tänään Mr. Devis vaimonsa kanssa palaa Phuketin lomaltaan ja loppuviikosta pitäis myös checkata uusia asiakkaita sisään joten meno taas vähän vilkastuu :)

Lämmintä on riittänyt ja monet paikalliset sanovat ettei yleensä tähän aikaan ole vielä näin kuuma, mutta nauravat vain sille että oon varmaan ainoa joka nauttii näistä lämpötiloista :D Eilen tosin tuntu vähän tuskaselta kun salilla oli +39°C ja ikkunoista paisto suoraan aurinko.. Onneksi tuuletuksilla ja ilmastoinnilla sai sen vähän laskemaan!

Tänään ajattelin vielä mennä ottamaan vähän kuvia rannasta joita lupasin myös antaa eteenpäin postikorttien teettämiseen koska niitä täältä uupuu pahasti.. Sen jälkeen onkin vielä työtunteja edessä pizza/bbq-illassa :)
Nyt kuitenkin kello on jo neljä täälläpäin joten täytyy lähteä sinne rannalle että ehin ottaa kuvia ennenkuin aurinko alkaa laskea!



Kaikenmaailman liskoja ja gekkoja näkyy kokoajan, iltasin pelkään ihan kamalasti kävellä tänne kun joka kulmasta hyppää
jonkunnäkönen sammakko tai lisko :D Kaks käärmettä oon bongannu, molemmat onneks kuolleina tiellä. Mut se toinen oli melkein kokonaan "ehjä" vielä, joten pienesti pelästyin kun tuli kohdalle!

2 comments:

  1. Heippa! Kuulostaa hyvältä ja kiva että kaikki on kunnossa. Voitko ottaa kuvia millaisessa paikassa asustelet? Kiitos!

    Terkuin Minttu

    ReplyDelete
  2. Juu, otan ne kuvat vaikka huomenna, nyt kutsuu työt:)

    ReplyDelete