Sunday, March 11, 2012

iso yllätys & shoppailupäivä

Lauantaina odoteltiin suomalaispariskuntaa saapuvan ja valmisteltiin bungalowi heille valmiiksi. Mulle oli kerrottu että tää Anderssonin pariskunta on kai Vaasasta päin tulossa ja ehkä ruotsinkielinen, saisin heidät huolehdittavakseni täksi viikoksi.
Noh, odoteltiin siinä respan edessä taksin saapumista ja kun taksi kääntyi pihalle, en meinannut ensin uskoa silmiäni mutta pienellä viiveellä tajusin että siellä taksissa olikin mun vanhemmat!
En tiennyt koko jutusta ollenkaan, eikä täällä moni muukaan tiennyt Jannen lisäksi. Se oli pidetty kokonaan salassa etten vaan saisi tietoon mitään :D Ihana yllätys siis! :)

Ilta vietettiin täällä pizza-nightissa jossa olin apuna ja tarjoilin samalla, ei kärsi siis työtunnit tästä viikosta:D
Tänään olin aamupalalla apuna, mutta loppupäivän pidin vapaata ja lähdettiin äitin kanssa shoppailemaan. Mikäs sen parempaa kun saada shoppailuseuraa ja samalla maksaja mukaan! :D
Nyt on monen tunnin shoppailut shoppailtu ja porukat lähti vielä Jannen kans markkinoilla käymään, mut onneks jäin tänne sillä äsken tuli taas pieni kaatosade jonka takia kastuttiin jo aamupäivällä kerran..
Kohta kuitenkin jonnekkin syömään ja viettämään iltaa. Katsellaan mitä tää viikko tuo tullessaan :)

4 comments:

  1. Aika helmi yllätys, vaikka osashan sitä aika moni odottaakin ;)
    mut täältä rengosta käski mami kysellä, et miten siellä lähettyvillä on ostospaikkoja vai pitääkö johki ihan hurjan kauas lähtee? :) kun se nyt haluais ens tammikuussa lähtee koko porukalla johki, ni käski nyt siitäkin paikasta kysellä et miten siel on iltasin tekemistä?

    ReplyDelete
  2. kyllähän ne siitä puhu ja iskänhän kans puhuttiin et se lähtis eka tänne mun kans samaan aikaan, mut en tienny tosta äitin lomasta nii en yhtään ajatellu että ne molemmat olis päässy :D enempi siitä ihmisiä siel suomenpuolella ties mitä täällä, mut kiva näin:)
    Tossa Chumphonissa on ostoskeskuksii ainaki kolme, niihin ajaa 15-20 minuuttii, ei paha siis :) Tässä rantakadulla ei kauheesti ostojuttui oo, jotain kojuja on tänä vuonna tullu ja sit pari minimarkettii on. Ihan parin minuutin pääst löytyy muutama tollanen perus marketti lisää ja raha-automaattii ja apteekkii. :) Iltasin tuolla on noit rantaravintoloita, joissa on ihan mahtavaa porukkaa, hyvää ruokaa/juomaa ja musiikkii. eihän tää mikään bilemesta oo mut jos sellast rentouttavaa lomaa tahtoo nii sit tää on kyl mun mielestä ainakin aika täydellinen :) ranta on tosi kaunis ja tää armonia village on niin uus et on hienoo :)

    ReplyDelete
  3. Upeaa, että Sinulle järjestettiin noin kiva ylläri:)
    T. Merja

    ReplyDelete