Thursday, March 8, 2012

'home sweet home'







Hirveen hyviä kuvia mulla ei tästä resort alueesta ole, meinasin äsken mennä ottamaan uusia mut kamera kaipasi laturia..
Maisemat pieneltä ilta-aurinkoterassiltani katsottuna on kuitenkin nämä:

mun bungalowi on siis ihan viimeinen täällä reunassa, sen takia ehkä vähän normaalia enempi tota kasvillisuutta edessä :D

Ja 'uusin' kuva uima-altaalta on otettu kun uutta palmua pystytettiin:

7 comments:

  1. Todella hienon näköistä!! Käykö siellä paljon turisteja "honeymoonilla"? :) Näyttäisi ainakin semmoiselta paikalta :D
    -Minttu

    ReplyDelete
    Replies
    1. just oli yks pariskunta kai kolme viikkoa, joiden hääjuhlaakin vietettiin täällä :) Näiden bungalowien "takana" on vielä isompi alue jossa myydään ja vuokrataan villoja, jotka on vähän suurempia ja myös vähän "laadukkaammin sisustettuja", niissä majottuu useimmat jotka tulee pidemmäks aikaa tai haluu vielä enemmän omaa rauhaa ja tilaa, vaikka täällä on nytkin tosi rauhallista. Muutama asiakas ja vakituisesti asuva vain :)
      Kuvista saa vähän siistimmän kuvan tosta mun bungalowista kun just tänään kävi siivoojat vaihtamassa lakanat, ihan noin siististi en ite petaa joka aamu sänkyä vaikka muuten siivoonkin tän ite..:D

      Delete
  2. Koska siellä on tupa täynnä yleensä? Mistä päin asiakkaita tulee eniten? Suosittelisitko sitä häämatka kohteeksi? :)
    Mitä teet vapaa-ajallasi? Oletko lähtenyt suurempien kaupunkien säpinöihin?

    -Minttu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulipas paljon kysymyksiä :DDD Nauti olostasi!

      Delete
    2. Täällä ei vielä oo niin paljon porukkaa, että olis ruuhkaks asti. Paikka avattiin virallisesti vasta marraskuussa :) Joten aika rauhallista. Tänään checkas yks perhe sisään, ja huomenna tulee muutama suomalainen.:) Eniten tätä markkinoidaan italiaan,suomeen/ruotsiin/norjaan. Joten sellasta väkeä:) Ja belgiasta/saksasta muutamia on kans näkynyt.
      Häämatkakohteena olis varmasti ihana paikka, niin rauhallista ja tosi kaunista, hyviä ruokia ja ihania ihmisiä :)
      En oo lähteny täältä kauemmas kuin tohon Chumphonin ostoskeskuksiin. Vapaa-aikana oon keskittyny eniten ottamaan aurinkoa ja rentoutuun:) Välillä kans hieronnassa ja salilla. Iltasin istutaan yleensä pienemmällä tai isommalla porukalla joissain rantaravintoloista viettämässä aikaa:) Vähän tekis mieli mennä päiväks tai pariks johonkin muualle käymään ja kierteleen mutta saas nähä.. Onhan tää ihanaa kans vaan olla ja nauttia :)

      Delete
  3. Mitäs sinulla on viikonlopuksi suunnitelmissa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huomenna ainakin töitä, otetaan uudet asiakkaat vastaan ja neuvon niitä aluks kun tulee suomesta ja illalla täällä on taas se pizzailta jossa oon auttamassa. Sunnuntaille ei oo vielä suunnitelmia :)

      Delete