Monday, March 19, 2012

Näyttö

Lauantaina siis suunnattiin aamusta heti snorklausretkelle, samanlaiselle millä olin jo aiemmin. Tällä kertaa mukana oli mun vanhemmat ja neljä muuta hankolaista miestä. Lähdettiin täältä 8 aamulla ja napattiin matkalta kyytiin muutama muukin retkelle tulija. Merellä oli kolme snorklauspysähdystä ja nähtiin vaikka minkälaisia ja -värisiä kaloja :)


Saarilla asuu paikallisia jotka keräävät saarien koloista muistaakseni jotain tietyn linnun sylkeä tai jotain vastaavaa.. Näitä hökkeleitä on ihan ihmepaikoissa, osa niistä on todella korkealla parin puunvarren varassa ja puista tehtyjä tikkaita roikkuu ympäri saarta.. Saariin on kuitenkin maihinnousukielto muilta.


sarvikuonon muotoinen saari :D


Koko päivä merellä oli aurinkoinen, mutta tummat pilvet oli vastassa kun saavuttiin kohti satamaa..


Ja näinhän siinä kävi. Onneksi se sadekuuro ja ukkosen jyrähtely loppui jo ennenkuin jouduttiin nousta veneestä, joten kuivina säilyttiin! ;-)

Retki meni siis hyvin ja oltiin takaisin perillä puoli kuuden aikaan. Pitkä päivä siis! Ilta vietettiin pizza-nightissa ja siitä jatkettiin uuden Jasmin-ravintolan avajaisiin viettämään "viimeistä iltaa" :)

Eilen, sunnuntaina, checkattiin "mr. & mrs. andersson" ulos ja ehdittiin katsomaan formuloita ennen lähtöä. Sitten olikin aika "hyvästellä" vielä muutaman viikon ajaksi! Oli mukava viikko ja kiva nähdä vanhempia mutta ei mua ollenkaan haittaa jäädä vielä pariksi viikoksi..;)
Tänään ja huomenna ohjelmassa on uusien työntekijöiden tutustuttamista työtehtäviin tällä alueella sekä iltaisin beach volleyball :)

No comments:

Post a Comment