Friday, March 16, 2012

beach volleyball! :-)

Päivät on taas vierähtäny nopeesti.. Olen hoidellut asioita resort-alueella, kuvaillut villoja ja muita alueita joita voi käyttää esitteisiin ja nettisivujen päivittämiseen yms:-) Nyt on taas ollut pari kuuumaa aurinkoista päivää, ihanaa:) Aikaa on kans riittänyt auringonottoon. Järjestin eilen pientä päiväaktiviteettia rannalla joten pelattiin sitten mm. sulkapalloa!

Melkeinpä joka päivä viiden aikaan kun aurinko on jo vähän laskemassa, yhden baarin edustalla rannanpuolella tän baarin omistaja ja pari muuta jotka on asunut/lomaillut täällä kauemman aikaa, kerääntyy pelaamaan lentopalloa ja ne on mua pyydellyt sinne joten oon nyt käyny siellä ja taas tänäänkin ihan just lähdössä. Ei mitään tosissaan pelaamista mutta hauskaa se on! :)

Huomenna hoidan taas yhden vene-snorklaus-retken kyydityksistä ja maksuista lähtien joten se kai sitten otetaan yhdeksi osaksi näyttöäni. Mun omat vanhemmat lähtee myös sinne mukaan, ja isää vähän harmittaa kun jää formulan aika-ajot välistä.. En tajua kuka ei haluais mielummin lähteä auringon alle snorklaileen kuin kattoon formulaa telkkarista...:-D

Nyt kuitenkin vähän lisää aftersunia iholle ja sit pelaileen lentopalloo! :)

1 comment:

  1. Järjestähän vanhemmillesi ikimuistoinen snorklausretki niin ei formuloiden aika-ajot harmita:)

    ReplyDelete